Geert van den Berg

Maak kennis met Stichting Support LIFE

Stichting Support LIFE is opgericht in 2018 door Geert van den Berg uit Amsterdam. Geert is eigenaar van De Berg BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het (her)ontwikkelen van vastgoed. Sinds 2007 is Geert zeer actief bezig om zijn steentje bij te dragen aan goede doelen, doordat hij regelmatig diep geraakt wordt door het vele geweld en misbruik dat onschuldige kinderen wordt aangedaan. Deze hulpeloze kinderen krijgen het steeds zwaarder in deze meedogenloze wereld.

Veel liefdadigheidsorganisaties hebben moeite om te borgen en inzichtelijk te maken dat de donaties daadwerkelijk bij die mensen terechtkomen die hier het hardst behoefte aan hebben. Dit roept bij veel mensen een weerstand op om te doneren aan een goed doel. Een veelgehoorde kreet is dat mensen niet meer kiezen om een goed doel te steunen, omdat ze geen zekerheid hebben dat hun geld op de juiste plaats terecht komt, terwijl ze wel de mogelijkheden hebben en best bereid zijn om goede doelen te steunen.

Stichting Support Local Initiatives For Everyone:

Stichting Support LIFE staat voor Support Local Initiatives For Everyone. De stichting steunt kleinschalige projecten die gericht zijn op hulpbehoevende- of kansarme kinderen in binnen- en buitenland met als doelstelling om een veilige omgeving en een betere toekomst voor hulpbehoevende kinderen te creëren in deze soms meedogenloze wereld.

Om er zorg voor te dragen dat er per saldo meer geld op de gewenste plek terecht komt, heeft Geert ervoor gekozen alle overheadkosten voor zijn rekening te nemen en deze opzet onder te brengen in Stichting Support LIFE.

Hierdoor zal iedere gedoneerde euro ook daadwerkelijk bij het gekozen initiatief terechtkomen.

Daarnaast is uit kostenoverwegingen een bewuste keuze gemaakt voor directe hulp aan zgn. Local Heroes, lokaal betrokken en gepassioneerde initiatiefnemers. Via lokale netwerken worden de Local Heroes zorgvuldig gescreend en geselecteerd. Vanuit deze selectie kunt u zelf bepalen wel initiatief u het meest aanspreekt en zou willen ondersteunen.

Stichting Support LIFE steunt meerdere initiatieven. U kunt zelf het project (of meerdere projecten) selecteren dat u het meest aanspreekt. We maken de voortgang van de projecten voor u inzichtelijk door regelmatig een nieuwsbericht te plaatsen over de initiatieven. Hier zullen we waar mogelijk ook foto’s en video’s bij plaatsen. Mocht u vragen hebben over de initiatieven kunt altijd contact met ons opnemen.

De kenmerken van Stichting Support LIFE:

  • Stichting Support LIFE heeft géén winstoogmerk (ANBI);
  • Aan en door de stichting worden geen overheadkosten in rekening gebracht;
  • We ondersteunen voornamelijk kleinschalige initiatieven waar kansarme kinderen bij betrokken zijn geraakt;
  • Iedere gedoneerde Euro komt 100% terecht bij het door u gekozen initiatief;
  • Wij maken de voortgang van de projecten voor u inzichtelijk;
  • U bepaalt zelf aan wie en hoeveel u direct wilt schenken.

Laat je raken…..Lees je in…..Doe mee!