Help Caleb aan nieuwe keuken voor Amahoro Child Home, Oeganda *VOLDAAN*

Bekijk hier de project update!

De naam van Amahoro Community Development Initiative is veelzeggend: Amahoro betekent vrede. Deze lokale humanitaire, niet-gouvernementele organisatie heeft als missie om kwetsbare, dakloze en richtingloze kinderen en jongeren te redden van een leven vol frustratie en zelfdestructief gedrag. Dit doet deze organisatie op de volgende manieren:

– De kwaliteit van zorg te verbeteren
– Kinderen laten re-integreren in de maatschappij
– Kinderen de gelegenheid geven om zich te ontwikkelen
– Kwaliteitsvolle gezinszorg bieden voor kinderen.

Momenteel is Amahoro op zoek naar een financiering van €5.473 voor de bouw van een keuken voor het Amahoro Child Home in Nakasongola, gelegen ca. 100 km van de stad Kampala.

De financiering uit het project van Stichting Support LIFE zal door Amahoro worden gebruikt bij de bouw van een nieuwe keuken voor het Amahoro Child Home. Dit is een boerderij die als opvang dient voor 50 adolescente jongens, die zijn gered uit de straten van Kampala.

De boerderij ondersteunt en creëert een veilige plek met een gezinsomgeving voor de jeugd. Diverse voorzieningen zoals spoedeisende zorg, pleegzorg en verwantschap zorg zijn hier aanwezig. Ook volgen deze jongeren het revalidatieproces door middel van de ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van landbouw.

Aan deze keuken zal een kleine ruimte worden verbonden. Deze zal gebruikt worden als opslagruimte voor de producten en andere gereedschappen die op de boerderij worden gebruikt. Op deze manier wordt de beschikbare ruimte op een effectieve en nuttige wijze benut.

Help Caleb aan nieuwe keuken voor Amahoro Child Home, Oeganda *VOLDAAN*

Hartelijk dank naar alle donateurs, we hebben het doel bereikt.