Amsterdamse Voetbalvereniging Swift schenkt ruim 700 euro aan Stichting Support LIFE

Op zaterdag 29 september 2018 was het groot feest bij de Amsterdamse Voetbalvereniging Swift. De thuisbasis van deze vereniging, Sportpark Olympiaplein werd op deze dag heropend. Vanaf nu hebben de voetballers van AVV Swift de beschikking over hagelnieuwe kunstgrasvelden om hun favoriete sport te beoefenen. De opbrengst van de loterij die gehouden werd gedurende de feestelijke heropening kreeg een nuttige bestemming.

Sportpark Olympiaplein is een sportterrein dat al ruim 100 jaar gevestigd is in Amsterdam-Zuid. Het sportpark werd oorspronkelijk gebruikt voor het beoefenen van atletiek en werd onder andere gebruikt als trainingsbaan voor de spring- en werpnummers bij de Olympische spelen die in 1928 in Amsterdam werd gehouden. Tegenwoordig is het Sportpark Olympiaplein al vele jaren de vertrouwde en gezellige thuisbasis van voetbalvereniging Swift.

Opbrengst tombola AVV Swift geschonken aan Stichting Support LIFE

Gedurende de zomerstop van 2018 werd het complex gemoderniseerd door het aanleggen van moderne kunstgrasvelden. Op zaterdag 29 september 2018 werden de moderne sportfaciliteiten op feestelijke wijze in gebruik genomen. Eén van de onderdelen van deze dag was een loterij, waarvoor vele mooie prijzen beschikbaar waren gesteld.

De opbrengst van de tombola was maar liefst € 774, – euro. Dit geldbedrag werd geschonken aan Stichting Support LIFE. AVV Swift draagt onze stichting al langere tijd een warm hart toe. Het bekende logo van Stichting Support LIFE prijkt dan ook op de shirts van de spelers. Uiteraard zal het volledige bedrag dat geschonken is worden gebruikt om de plannen van één van onze initiatieven te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat iedere schenking voor de volledige 100% terecht komt bij het gekozen project.

Lees hier meer over de initiatieven die wij ondersteunen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.